A Marton Apartmanház Keszthely zöldövezetében, nyugodt, kellemes környezetben,
600 m-re a Libás strandtól, 1.5 km-re a sétálóutcától.

A kertben fedett-elhúzható tetejű szabadon használható 8*3.6méteres, 1.5méter vízmélységű úszómedence, hozzákapcsolódó napozóteraszon tusoló, lábmosó, párnás napozóágyak, napernyők találhatóak. Az árnyékos, parkosított- virágos kertben, hűvös kerti pagoda, kő grillező, bogrács és ruhaszárító van. Autóikat az udvaron található zárt parkolóban korlátozott számban és a ház előtt helyezhetik el.

OTP, K&H, MKB Szép kártyát elfogadunk

2 személyes apartman
2 személyes apartman Földszinti, külön bejáratú apartman, saját terasz résszel - asztallal székekkel. A szobában sat tv, ventilátor, két fotel – asztallal illetve franciaágy található. Az ablakokon szúnyogháló véd a vérszívók ellen. Az értékeiket a beépített szekrényben található bútorszéfben helyezhetik el. A saját mini konyhában, gázrezsó, mosogató, edény-étkészlet, kávé-tea főző és normál méretű hűtőszekrény, mikrosütő található. Zuhanyzó, wc-vel tartozik hozzá.
3 személyes apartman
3 személyes apartman Földszinti, külön bejáratú nagyobb méretű apartman, saját terasz résszel - asztallal székekkel. A szobában sat tv, ventilátor, három fotel – asztallal, egy franciaágy illetve egy szimpla ágy található. Az ablakokon szúnyogháló védd a vérszívók ellen. Az értékeiket a beépített szekrényben található bútorszéfben helyezhetik el. A saját mini konyhában, gázrezsó, mosogató, edény-étkészlet, kávé-tea főző és normál méretű hűtőszekrény és mikrosütő található. Nagyobb méretű kádas fürdőszoba, wc-vel tartozik hozzá.
4 személyes apartman
4 személyes apartman Emeleti, külön bejáratú, két szobás apartman. Áll egy hálószobából, amiben egy francia ágy van, ez a nappaliból nyílik. A nappaliban egy kihúzható kanapé, asztallal, étkező asztal - 4 székkel, sat tv, ventilátor található. Az ablakokon szúnyogháló védd a vérszívók ellen. Az értékeiket a beépített szekrényben található bútorszéfben helyezhetik el. A saját mini konyhában, gázrezsó, mosogató, edény-étkészlet, kávé-tea főző, normál méretű hűtőszekrény és mikrosütő. Zuhanyzó, WC-vel tartozik hozzá.
5 személyes apartman
2 személyes apartman Emeleti, külön bejáratú, két szobás apartman. Áll egy hálószobából, amiben egy franciaágy van és egy nappaliból amelyben két szimpla ágy, 4 szék étkezőasztallal, SAT tv, ventilátor található. Az ablakokon szúnyogháló védd a vérszívók ellen. Az értékeiket a beépített szekrényben található bútorszéfben helyezhetik el. A saját mini konyhában, gázrezsó, mosogató, edény-étkészlet, kávé-tea főző és normál méretű hűtőszekrény és mikrosütő található. Zuhanyzó, WC-vel tartozik hozzá.
tudni valók a foglalással kapcsolatban

1 napos foglalás esetén 20% felárat számolunk!
Az árak idegenforgalmi adó nélkül értendőek: 450,-Ft/éj/fő
A szállás érkezés napján 14 órától foglalható el,
távozáskor 10 óráig kell elhagyni.
Az árak tartalmazzák a víz-villany-gáz és végtakarítás költségeit!.

A szálláshelyen bulik, rendezvények nem engedélyezettek!

szállásfoglalás


A foglalás, foglaló befizetésével történik,
Foglaló: teljes összeg 20%-a, maradék összeg érkezés napján egy összegben kerül kifizetésre, korábbi távozás esetén pénz nem jár vissza!

Átutalással: Takarék Kereskedelmi Bank, Marton Krisztián
Számlaszám: 18100002-00026986-11010011

vagy
Postai úton: Marton Krisztián
8360. Keszthely, Pázmány Péter u. 6.

Elérhetőségek:
Név: Marton Apartman
Cím: 8360 Keszthely, Pázmány Péter u. 6.
Mobil: +36-30/856-8383, Tel/Fax: +36 83/319-703
E-mail: martonapartman@gmail.com


OTP, K&H, MKB Szép kártyát elfogadunk
Marton Apartman, 8360 Keszthely, Pázmány Péter u. 6. - Adószám: 74986330-1-40
Mobil: +36-30/856-8383, Tel/Fax: +36 83/319-703,
E-mail: martonapartman@gmail.com